image
 |  4 16 Лютого 2019 | 20:50

Відомий співак із Луцька презентував новий кліп «Попелюшка» (ВІДЕО)

«Тартак» та «НУМЕР 482» презентують відео «Попелюшка»

Веселе та драйвове відео на перший сингл зі свіжого альбому «АнТАРТАКтида. Частина перша» - дует з гуртом «Нумер 482» «Попелюшка». Для роботи над кліпом вдалось залучити справді зіркову команду. Режисером став Віктор Скуратовський – автор кліпів цілої когорти відомих гуртів та виконавців. Оператор – Серж Бандерас. Технічну підтримку забезпечила компанія Patriot Rental.

Головною героїнею стала дівчина на ім’я Адель. Журнал PLAYBOY подарував дівчині титул PLAYMATE року та назвав найсексуальнішою моделлю України. Адель органічно вжилась в роль "Попелюшки", що тікає з балу . А під час зйомок на вулицях Києва, коли дівчина граційно дефілювала в доволі відвертому одязі, створювались справжні затори.

Ще одна селебріті – зірка Instagram DJ EVKA ROX . Яскрава мама двох дітей регулярно тішить багатотисячну спільноту прихильників не лише творчими досягненнями, а і пікантними фото.

Пісня з такою візуальною складовою має всі шанси стати хітом всіх новорічних вечірок. Окрім безпосередньо авторів, слід відзначити величезний внесок саунд-продюсера Артура Данієляна, який вдало підхопив ідею та зробив феноменальне аранжування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити