image
 |  2 27 Квітня 2020 | 11:09

Відомо, хто побив вікна міської ради у Нововолинську (ФОТО)

Волинянину за пошкодження вікон в адмінбудівлі Нововолинської міськради загрожує до п’яти років обмеження волі. За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство. 

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора посеред дня невідомий чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння пошкодив вісім металопластикових пакетів у приміщенні міської ради у Нововолинську.

Співробітники групи реагування патрульної поліції разом із поліцією охорони оперативно затримали та встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порушили ПДР: луцькі патрульні зупинили автівку з наркотиками (ФОТО)

До слова, раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає у вигляді штрафу до від 8,5 до 17 тис. грн, арешту до 6 місяців або обмеження волі до 5 років.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити