image
 |  0 24 Грудня 2019 | 17:31

Відомо, хто загинув у ДТП неподалік Луцька

Неподалік Луцька трапилася смертельна ДТП. Загинув 69-річний чоловік.

Про це інформує поліція Волинської області.

Згодом стало відомо, що загиблий 69-річний водій – директор Камінь-Каширського вищого професійного училища Василь Бряник.

"Сумна звітка про трагедію на дорозі і смерть мого Вчителя, наставника, вірного друга Василя Михайловича Бряника... Боляче втрачати тих, кого любиш, ким дорожиш... Щирі співчуття дружині Надії Адамівні, донькам, невістці, онукам, рідним, колегам... Для тисяч людей це велика втрата... Світла Душа підемо до Бога, де зустрічі з нею радітимуть ті, хто любили Його, але пішли на Небо раніше... Тисячі людей сумуватимуть за Василем Михайловичем на Землі, пам'ятатимуть його надзвичайну любов до людей, добре серце і відданість своїй справі... Душа нашого Василя Михайловича Бряника буде радіти за всіх, кого любив, вчив, допомагав. Молитва об'єднає нас у цьому горі і дасть сили продовжувати справи, плани, мрії Василя Михайловича..." - написала у соцмережі facebook Світлана Сидорук.

Читайте також: ДТП на Волині: побитий автобус та легковик, троє постраждалих - у лікарні (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити