image
 |  2 13 Червня 2023 | 14:48

Відомо, коли відкриють проїзд на проспекті Волі у Луцьку

Станом на 13 червня на проспекті Волі у Луцьку вкладають верхній шар асфальту. Роботи триватимуть декілька днів.

Про це повідомив мер Ігор Поліщук, - пише ВолиньUA.

Розпочали вкладання верхнього шару асфальту на пр. Волі на ділянці від вул. Шопена до Київського майдану. Для завершення робіт по усій запланованій ділянці необхідно 3-4 дні, після чого кілька днів на дрібні допрацювання. Плануємо відкрити пр. Волі для проїзду вже наступного тижня.

Після вкладання верхнього шару асфальту підрядник приступить до встановлення дорожніх знаків та нанесення довговічної «пластикової» розмітки. Разом з цим тривають роботи по вкладанню тротуарної плитки та натурального каменю на пішохідній частині.

Також проходить реставрація опор освітлення й встановлення LED світильників над проїжджою частиною та підготовка до облаштування якісних німецьких світильників Schréder на пішохідний частині.

Разом з цим розпочали роботи по озелененню - завезення грунту, підготовку до посіву трави, висадки кущів та дерев. Всього на ділянці пр. Волі, що ремонтується заплановано висадити майже 170 дерев та близько 4000 кущів, - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муніципали виписали штраф новому магазину у Луцьку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити