image
 |  2 21 Листопада 2019 | 21:45

Відомо, коли запрацює програма «Безпечне місто» у Луцьку

У Луцьку з 1 грудня може запрацювати система «Безпечне місто» за умови облаштування кризово-ситуаційного центру на базі департаменту муніципальної варти.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ІА "Волинські новини".

Як розповіла директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, мережу за програмою «Безпечне місто» вже побудували.

«Теперішнє завдання – побудувати ситуаційний центр. Ми підібрали ідеальне місце для нього – це приміщення в будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 17», – сказала Юлія Сиротинська.

Вона додала, що таким чином кризово-ситуаційний центр розміщуватиметься на базі департаменту муніципальної варти.

Читайте також: У районній лікарні Волині вперше трансплантували нирку

Також Сиротинська розповіла, що вже розпочалися проєктні роботи з прокладення оптоволоконних мереж до центрального парку. Окрім того, до програми висловили бажання долучитися Боратинська ОТГ та Княгининок.

Директорка департаменту муніципальної варти відзначила, що всі роботи тривають паралельно і передбачено, що з 1 грудня кризово-ситуаційний центр уже запрацює.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити