image
 |  176 16 Грудня 2023 | 17:49

Відомо, скільки Луцьк може отримати від туризму і комунальних парковок у 2024 році

У 2024 році надходження від туристичного збору у Луцькій громаді мають скласти 1 млн 700 тисяч гривень, а від комунальних парковок - лише 450 тисяч гривень.

Про це йде мова у проєкті бюджету Луцької міської територіальної громади на 2024 рік.

Платниками туристичного збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію громади, та отримують (споживають) послуги з тимчасового проживання (ночівлі) із зобов’язанням залишити місце перебування в зазначений строк.

Надходження збору визначені з урахуванням норм статті 268 Податкового кодексу України та становлять 1 млн 700 тис. грн.

Прогнозна сума надходжень збору за місця для паркування транспортних засобів обрахована КП «Автопарксервіс», як особою, уповноваженою організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів, з урахуванням того, що не менше 10 відсотків загальної кількості місць надається для безоплатного паркування транспортних засобів згідно зі статтею 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та ставки збору за місця для паркування транспортних засобів, затвердженої рішенням Луцької міської ради. Надходження складуть 450 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгобуд під Луцьком, квартира та автомобілі: розповіли про статки очільника Поліського лісового офісу Кватирка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити