image
 |  7 8 Жовтня 2019 | 14:47

Відомо, яку суму перерахували у бюджет волинські земельники від початку року

Від початку року волинські землевпорядники спрямували до загального фонду державного бюджету понад 1,1 млн грн. Ці кошти – плата за надання громадянам низки адміністративних послуг.

Про це інформує прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Найбільше: 1,06 млн грн, - отримали за надання витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Від січня 2019-го люди отримали 11051 таких довідок.

46,4 тис.грн спрямовано до бюджетів за виправлення технічної помилки у відомостях. Ще 10,7 тис.грн – оплата за викопіювання з кадастрової карти.

А загалом з початку року фахівці надали 103933 адміністративних послуг, 92446 них – безкоштовно.

Найчастіше громадяни зверталися щодо реєстрації земельної ділянки (34374) видачі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки (28348) та внесення відомостей до Державного земельного про земельну ділянку (21183). Ці довідки – безплатні.

Читайте також: Представники Прилуцької сільради завітали на оперативну нараду у Луцьку міськраду

Довідково:

Відповідно до чинного законодавства органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП). Усі їх адреси є на офіційному сайті Держгеокадастру.

Окрім того, низку адмінпослуг можна замовити онлайн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити