image
 |  2 28 Листопада 2020 | 18:09

Відповідальність за геноцид українців повністю лежить на Росії, – Анатолій Вітів

Сьогодні в Україні – день пам'яті жертв Голодомору. "Свобода" завжди наголошувала: відповідальність за геноцид українців повністю лежить на Росії. Не просто на комуністичному режимі, а на державі, яка ставила і ставить за мету знищити Україну.

Таку думку на стоірнці у facebook висловив голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"Сто років тому багато українців повірили підступній Москві. Національно-визвольні змагання завершилися поразкою. І дехто сподівався, що втрата своєї державності - це не найгірше. Що з цим можна якось жити. Дехто купився на політику НЕПу. А потім був голодомор. Мільйони українців померли. Був завданий удар по основі української нації.

Ми маємо пам'ятати уроки історії. І не піддаватися на підступну пропаганду агентів Москви в Україні, які зараз знову закликають нас здатися на милість агресору. Тільки реальна незалежність від Росії може гарантувати українцям неповторення геноциду, який відбувся у 1932-33 роках", - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити