image
 |  5 9 Лютого 2018 | 07:54

«Відсутність порядних спеціалістів у всіх сферах - найбільша трагедія не тільки Луцька, а всієї країни», - лучанин

Луцький фотограф Віктор Чухрай поділився фотографіями з власного фотоархіву реконструкцією вулиці Лесі Україник 1988 року з коментарем, що відсутність порядних спеціалістів у  всих сферах - найбільша трагедія не тільки Луцька, а всієї Країни!
Світлину та допис лучанин опублікував у себе на сторінці Фейсбук.
"Фото з архіву. Реконструкція, 1988 рік. Вул. Радянська, (Лесі Українки). 30 років тому проект першої пішохідної вулиці Луцька виявився найбільш єфектним і успішним, тому що ним займались фахові проектанти - зліва направо: архітектори Вітя Приходько, Леонід Герасимюк і Ярослав Матвіїїв. Незважаючи на молодість, вони чудово справились із завданням. і ця вулиця протягом майже 30 років, була певним взірцем хорошої справи", - повідомляє фотограф
"Тільки тепер, коли до "рєшал" і базарних спекулянтів долучились ше продажні "архєротєктори", типу за бабло, мі вам тута піраміди забацаєм, не те шо 10-ти поверхівками закриєм панораму міта, прийщла хана фахівцям ! На жаль, Вітя Приходько відійшов у інші світи, посаду Ярослава Матвіїва зліквідував останній мер, ше там Льоня Герасимюк борсається у павутинні схем і сам ничо не може вдіяти. Відсутність порядних спеціалістів у  всих сферах - найбільша трагедія не тільки Луцька, а всієї Країни! Сон розуму породжує падлюк і страшидл! Будьте уважні!", - пише емоційно Віктор Чухрай.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити