image
 |  41 11 Грудня 2020 | 14:03

Відвернулися рідні та друзі: у Луцьку шукають прихисток бізнесмену, якого покинули напризволяще

Колишній власник відомого кафе "Білочка", що на вулиці Рівненській, опинився  у скрутному становищі. Небайдужих просять допомогти чоловіку.

Вражаючу історію розповіла Ірина Романюк у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін

"Добрий вечір усі, мої друзі, знайомі та односельчани. Ніколи не писала пости у фейсбуці, але це більше крик душі. Звертаюсь до всіх, хто працював протягом багатьох років у барі "Білочка", до друзів знайомих, постійних гостей відомого у свій час закладу. До сусідів, кумів, братів, сестер, родичів Леця Віталія Івановича. Всі ви знаєте, що дружина Таня і дочка Юля померли, він сам має проблеми зі здоров'ям і на даний час проживає у Білочці, яка "продана" власнику Козачої Левади. 

Проживає це легко сказано - доживає без тепла, світла одягу, їжі, немитий голодний, замерзає! Дякуючи власникам "Рестпарку", де я працюю, даємо йому щодня гарячу їжу, так як він кожного дня приходить просить їсти і погрітися, коли дають плаче як дитина. Неможливо без сліз на це дивитися, собака так неживе. 

В свій час, він був доброю та щедрої людиною і таким залишився. Багато хто завдяки його зусиллям і грошам піднявся на ноги, чому всі забули про нього, я звертаюсь в першу чергу до вас?! 

Всі ми ходимо під одним Богом. Допоможіть хто знає як і може влаштувати його в будинок пристарілих або притулок хоча б на зиму, тому що він не переживе цю зиму. Невже мої слова не прочитають родичі?! Вам з цим жити, прийміть його хоч на зиму. Надіюсь ми разом зробимо добру справу", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лучан зникають гроші з е-карток: в офісі кажуть, що таке трапляється часто

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити