image
 |  11 14 Грудня 2022 | 19:33

Вифлеємський вогонь миру вже у Володимирі (ФОТО)

Сьогодні до Володимира прибув Вифлеємський вогонь миру.

Про це повідомляє офіційний сайт міста. 

Зустріч польської та української делегацій відбулася на мості пункту пропуску «Устилуг-Зосін». Традиційно, харцери передали вогонь юним володимирчанам з ліцею ім. О. Цинкаловського, членам Нововолинського осередку Національної скаутської організації «Пласт». Разом із ними вогонь зустрічали керуюча справами Володимирської міської ради Ірина Лошенюк, настоятелі храмів різних конфесій, а також прикордонники обох держав.

Напередодні прийдешніх свят у спільній молитві присутні обмінялись подарунками та словами вдячності, побажали довгоочікуваного миру, злагоди, здоров’я та якнайшвидшої перемоги. Традиційно з вуст присутніх лунали святкові колядки.

🕯Після заходів на пункті пропуску вогонь миру розійшовся Володимиром: запалені лампадки було передано територіальному центру соціального обслуговування, КП “Володимирському ТМО”, а також іншим закладам та установам.

Відсьогодні всі охочі зможуть запалити свою свічку благодатним Вифлеємським вогнем у всіх храмах громади, аби принести у свій дім частинку миру та злагоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі хочуть виділяти гроші на житло військовим

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити