image
 |  4 21 Грудня 2018 | 10:57

Вифлеємський вогонь миру «завітав» до луцьких депутатів (ФОТО)

На початку засідання 51-ї сесії Луцької міської ради українські скаути з національної організації «Пласт» передали депутатам Вифлеємський вогонь миру, який кількома днями раніше перейняли в харцерів на польсько-українському кордоні.

Урочистість передачі вогню відбулася в стінах міськради 21 грудня, - пишуть Волинські новини.

Керівник управління сім’ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик побажав усім миру, добра та любові, а також сходження благодаті.

«Кожна свічечка, запалена від благодатного вогню, через кілька хвилин переймає благодать. І її можна запалювати у визначні моменти протягом цілого року», – сказав Олексій Веремійчик.

Так, лампадка з Вифлеємським вогнем стоятиме у сесійній залі, щоб кожен із присутніх зміг принести частку цього вогню додому.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що уже кілька років традиційно на початку останнього сесійного засідання року пластуни вручають депутатам благодатний вогонь. Він висловив переконання, що Вифлеємський вогонь миру допоможе депутатам приймати виважені та мудрі рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити