image
 |  4 19 Вересня 2020 | 18:12

Вигідніше програти вибори, ніж виправляти ситуацію в країні, - Арахамія

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що його політичній партії буде вигідно програти на місцевих виборах.

Про це народний депутат сказав в ефірі телеканалу “Україна 24”. На його думку, тоді його політсила зможе уникнути негативу, - передає Obozrevatel.

“Отримати меншу частку в місцевих радах для нас вигідніше. Тому що весь негатив з приводу поганих міст, поганих доріг, брудних вулиць, непрацюючих колекторів, ліфтів і так далі – не на нас. Не ми ж рулимо містом”, – розповів парламентарій.

Відзначимо, що раніше Арахамія висловився, що загроза для безвізового режиму України з ЄС у зв’язку з проблемною процедурою відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури – просто чутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як можуть оформити кредит на ваше ім'я: пояснили шахрайську схему

Також Арахамія пообіцяв особисто блокувати створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії з розслідування зірваної спецоперації із затримання членів ПВК Вагнера.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити