image
 |  263 12 Жовтня 2024 | 20:37

Вихователька з Волині увійшла у топ-50 найкращих за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024

11-го жовтня у Києві відбулась масштабна освітня подія – «Всеукраїнський день дошкілля: форум інноваційних ідей», де зустрілися найкращі представники дошкільної галузі України.

Про це інформують на фейсбук-сторінці міської ради.

Серед 353 педагогів-дошкільників України в ТОП-50 найкращих вихователів номінації «Дошкілля» за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 увійшла Дарія Алєйнікова, – вихователька володимирського закладу дошкільної освіти № 8 «Вишиванка» (директор Зоряна Гузь, вихователь-методист Тетяна Балабанова).

Форум спрямований на підтримку креативності й інновацій у дошкільній освіті в складний час, а також на підвищення престижу професії вихователя та зміцнення професійної спільноти. Також захід має на меті започаткувати рух лідерів-інноваторів, які визначатимуть майбутнє дошкільної освіти в Україні.

Подія організована ГС «Освіторія» і Міністерством освіти і науки України за підтримки Маріупольського державного університету і Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за фінансування Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ) через Німецький банк розвитку (KFW).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харчоблок у ліцеї волинської громади оновлять за понад дев’ять мільйонів гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити