image
 |  9 4 Квітня 2018 | 05:46

Війна за 03.04.2018: 24 обстріли, 1 воїн поранений

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати «великоднє перемир’я» здійснивши 24 обстріли позицій українських захисників.
Про це 04 квітня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомили у Прес-центрі штабу АТО.
Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм міномету обстріляні захисники Опитного, а з гранатометів – неодноразово оборонці Авдіївки, Пісків, Водяного, а також – Піщевика. Вогонь зі снайперської та стрілецької зброї вівся поблизу Широкиного, Водяного та Шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети – противник застосував неподалік Кам’янки, Павлополя та Мар’їнки. Також зі стрілецької зброї обстріляні наші позиці в районі Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки, Невельського та Павлополя.
На Луганському напрямку з 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по наших укріпленнях поблизу Луганського, а з гранатометів – в районі населеного пункту Новоолександрівка.
Унаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець зазнав поранення. Його доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити