image
 |  4 27 Грудня 2017 | 06:23

Війна за добу: 1 військовий загинув, 3 поранених, 2 отримали бойові травми

Унаслідок ворожих обстрілів трьох військовослужбовців поранено, двоє отримали бойові травми і, на жаль, Україна втратила одного захисника.
Про це 27 грудня 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Минулої доби, російсько-терористичні війська 6 разів порушили режим тиші.
Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят.
На Луганському напрямку, у вечірній час, ворог не дотримувався умов перемир’я у районі Світлодарської дуги. Поблизу Луганського противник застосував 82-мм міномети і великокаліберні кулемети та близько двох годин вів вогонь по оборонних укріпленях Збройних Сил України. Також, зі стрілецької зброї, російські найманці турбували захисників Станиці Луганської.
Окрім того, у районі Луганського, за світлої пори доби, зафіксовано проліт ворожого БПЛА, який у цей період коригував мінометний вогонь противника.
Слід зазначити, що застосування безпілотників заборонено Мінськими домовленостями.
На інших ключових ділянках оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Як відомо, з опівночі 23 грудня в зоні АТО оголошений режим припинення вогню. Відповідне рішення було погоджене 20 грудня Тристоронньою контактною групою у Мінську.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити