image
 |  2 25 Жовтня 2018 | 05:29

Війна за добу 25.10.2018: 14 обстрілів, 1 поранений, ворожі міни впали на території села

Упродовж минулої доби, 24 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами.
Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбук.
Російські окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 2 рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Окремо зазначимо, що ворожі міни 120-го калібру впали на території села Водяне на Маріупольському напрямку.
Російсько-окупаційні війська, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Вільний, Катеринівка, Новолуганське, Камянка, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутове та Водяне.
Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.
Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Павлополя та Гнутового, а по позиціях в районі Пісків ворог стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Тричі за минулу добу точилися бойові дії навколо хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, підрозділи Об'єднаних сил адекватно і гідно відповідали.

За даними розвідки, протягом доби, було знищено трьох окупантів.
Поточної доби противник тричі обстріляв наші позиції, в районах Авдіївки, Красногорівки і Гнутового. Важке озброєння не застосовувалось. Один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення.
Докладніше про події в районі проведення операції представник Об’єднаних сил розкаже під час щоденного брифінгу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити