image
 |  0 11 Грудня 2017 | 06:36

Війна за добу: 35 обстрілів, постраждали 5 бійців ЗСУ

За минулу добу, зафіксовано 35 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.
Про це 11 грудня 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Внаслідок ворожих обстрілів четверо українських військовослужбовців зазнали легких поранень, ще один отримав бойову травму.
Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України, застосовуючи міномети різних калібрів.
На Луганському напрямку ворог активізувався із настанням сутінок. З мінометів різних типів противник неодноразово вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО у районі Трьохізбенки, Кримського, Новотошківського, Травневого і Зайцевого.
Крім того, біля цих населених пунктів, а також неподалік Лозового, Новоолександрівки, Світлодарська і Луганського окупанти інтенсивно застосовували гранатомети різних типів і легке піхотне озброєння.
На Донецькому напрямку епіцентром протистояння залишаються околиці Авдіївки. Зокрема, понад три десятки мін 82-го калібру у вечірній час загарбники випустили по позиціях ЗСУ поблизу шахти Бутівка.
З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали оборонців Кам’янки, Авдіївки і Красногорівки. А на Приазов’ї зі стрілецької зброї противник турбував захисників Старогнатівки.
У випадках, коли обстріли противника становили безпосередню загрозу життю і здоров’ю наших воїнів, вони відповідали противнику вогнем із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, - зазначили у штабі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити