image
 |  0 18 Вересня 2018 | 17:18

Військовослужбовці врятували пораненого «чотирилапого побратима»



Чотирилапий ветеран, врятований своїми.
Про це повідомляє прес-служба 14 омбр на своїй сторінці у Фейсбук.
Цей пес, Хан, що живе на передньому краї в одному з підрозділів нашої бригади, отримав наскрізне кульове поранення. Здавалося би, що тварина там, де ворожі кулі щохвилини загрожують людям? Але на передовій надзвичайно цінується життя кожного, хто поряд, у тому числі, й життя чотирилапого побратима, який за час служби став вірним і надійним другом, розрадою серед напружених фронтових буднів. Тому хлопці доклали максимум зусиль для того, аби вилікувати Хана, і нині він, уже одужавши від поранення, «на правах ветерана продовжує службу, користуючись авторитетом в підрозділі». Порятунок Хана став подарунком і для його родини, адже пес зі щирою батьківською відданістю дбає про свою пару і своїх цуценят. І виростуть вони, без сумніву, такими ж героями, як татко! 
Ясна річ, пес, для якого, на щастя, все закінчилося добре, не усвідомлює, за що постраждав, але беззастережно відчуває людську доброту і турботу, розуміє, що його не залишили напризволяще, бо наші вояки, українські військові, своїх не кидають. Навіть чотирилапих…


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити