image
 |  5 3 Травня 2019 | 18:41

Викликала поліцію: у місті на Волині продавчиня вирвала в жінки з рук гаманець

Прикрий випадок трапився з волинянкою на ринку у Володимирі-Волинському. Продавчиня буквально напала на жінку, через що остання змушена була телефонувати до поліції. 

Про це неподобство Світлана Бойчук написала у спільноті "Барахолка Володимир". 

Я вперше викликала ПОЛІЦІЮ на ринку!

Я разом з дитиною пішла на продуктовий ринок що біля міської ради, купила капусту та огірки заплатила 37 грн, що в ангарі по середині між ковбасним та м'ясним відділом там сидить продавець старшого віку її звати Ірина. Та й з дитиною дальше пішла по ринку. Я розмовляю зі знайомою що торгує, прибігає ця пані Ірина (через хвилин 10) і кричить на мене що я забрала ті 100 грн, разом з рештою які вона мені дала це 63 грн і втекла разом з капустою і огірками, а я кажу дала вам 100 грн, зараз подивлюсь в гаманці , і їй показую в мене було три сотні і все, а залишилось дві сотні і решта яку мені давла продавець це 63 грн, я пояснюю ще раз , а вона видирає з мого гаманця 100 грн, вивертає його на землю і все випадає копійки, карточки, гаманець.

Я це все збираю з землі і біжу за нею разом з дитиною, наздогнала і прошу її повернути мої гроші, а вона ніби мене не чує і продовжує свою роботу, я вирішую викликати поліцію, після виклику телефонує до мене правоохоронець і просить пояснити причину виклику і чи я згідна поїхати до відділку писати заяву пояснення і я погоджуюся, і тут чудо сталося "пані" продавець знаходить в себе під зошитом і картонкою 100 грн, і повертає мені, каже ось вони лежать я їх не бачила (під зошитом і картонкою) правильно вона їх сховала , даже по телефону правоохоронець почув що мені повернули гроші і запитав чи ще потрібна допомога, я відмовилась від виклику тому що поспішала на автобус додому бо живу не місті.

Я забрала гроші які в мене видерли і пішла. Але скільки сил , нервів у мене пішло щоб довести свою правоту, це щей я в положенні і з малою дитиною . Довела мене до істерики що я на весь ринок кричала, а продавці які продають навкруги це чоловік що рибки продає, продавщиця з хлібом та мясним - вони всі стояли і сміялися з мене, мене так ще ніхто не принижував, лише поліція мене зрозуміла. Як би я не звернулася до поліції то виходить що продавець може спокійно залазити у гаманець і видирати гроші і їй за це нічого не буде.

Звертаюся до начальника ринку це нормальні продавці у вас працюють які нападають на людей, видирають гроші, за який я заплатила, а потім даже вибачення не попросить? Але це не все, коли я заспокоїлась приїхала в село і заради цікавості зайшла в магазин зважила ту капусту і 4 огірка ті що я купила у пані Ірини, зважило на 28,75 а я заплатила 37 грн, я здивувалася вона мене щей надурила і довела до істерики. Люди минайте цю "пані"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі затримали грабіжника, який викрав з аптеки засоби гігієни на 600 грн

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити