image
 |  2 31 Травня 2019 | 10:58

Виключно спідниця: стильні волинські дівчата минулого століття

В мережі оприлюднили унікальні ретро-світлини дівчат на Волині, минулого століття, 1920 – 1950-х років.

Вони елегантні й витончені, з живим блиском в очах, пишуть Хроніки Любарта.

Нині в епоху цифрових та інформаційних технологій, фотографії, видається, втратили своє первісне ціннісне пам’ятне значення. Роблячи світлини при кожній найменшій нагоді, ми самі ту значимість почасти нівелюємо. Бо ж, практично, кожна нова електронна світлина так чи інакше повторює попередню. І підписати її можна не на звороті, а у павутинах fb чи instagramm. У стрічці соціальних мереж вона швиденько загубиться, дорівнявшись до когорти таких самих. Це, однак, лиш погляд, який жодним чином не закликає відмовитися від фото-себеньок чи користування соціальними мережами :)

Значно цікавішими й атмосфернішими видаються фото, зроблені у минулому столітті: з особливим колоритом, мистецьки скомпонованим сюжетом, душевними посмішками й приязними поглядами.

За публікованими фотографіями, вдається простежити зміни у модних одягових тенденціях мешканок волинського села на переломі епох від Другої Речіпосполитої до Другої свтової війни та влади совітів на наших теренах. Подаємо також написи на зворотах світлин, оту «незабудь»-посвяту подругам чи рідним людям.

Фото походять з Бран, Довгова, Журавник (Дружкополя), Миркова і Цегова на Горохівщині. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити