image
 |  2 21 Березня 2018 | 09:46

Виконком Луцької міськради відмовився скасувати подорожчання реклами

Лише три члени виконавчого комітету Луцької міськради підтримали проект рішення, яким пропонувалося скасувати ріст тарифу на розміщення зовнішньої реклами.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Як відомо, своїм рішенням від 21 лютого виконком Луцької міськради збільшив вартість розміщення зовнішньої реклами у Луцьку із 1 березня ідо кінця року на 49%. Це викликало хвилю обурення у представників рекламного бізнесу. Сьогодні виконком розглянув питання про скасування підвищення вартості реклами у місті. Однак, члени виконкому, орієнтовані на проукропівську більшість, відмовилися піти на зустріч бізнесу.
«Виконкому не варто кидатися з одних крайнощів в іншу. То ми даємо знижку, то навпаки різко піднімаємо тариф на 260%. Має бути зваженість рішень та діалог між бізнесом», - зауважив член виконкому Михайло Щур.
«Я вважаю, що не можна радикально піднімати рішення про відчутний ріст вартості реклами. Бізнес має враховувати тариф. А так ми не даємо їм поле для маневру», - додав Валерій Корпач.

Проте більшість виконкому на чолі з Григорієм Пустовітом не почула аргументів підприємців та своїх колег. Відтак, рішення щодо скасування підняття вартості тарифів на рекламу провалили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити