image
 |  11 28 Лютого 2019 | 13:26

Виконувала обов’язки і стала директором: Нововолинський палац культури отримав керівника

На посаду керівника Нововолинського міського палацу культури призначена Марія Олійчук, яка з травня минулого року виконувала обов’язки директора цієї установи.  

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю.

Таке рішення прийняла 27 лютого 2019 року конкурсна комісія на своєму другому засіданні.

Марія Олійчук розповіла, що у закладі культури упродовж семи років вона працює ведучою, сценаристом, організатором культурно-мистецьких заходів. Є актрисою народного аматорського театру «Авантюра», а з січня цього року - його керівником .

Кандидат презентувала програму розвитку Нововолинського міського палацу культури на найближчий період і п’ять наступних років. Вона акцентувала увагу на основних завданнях, серед яких - зміцнення матеріально-технічної бази палацу культури, впровадження у практику діяльності закладу нових форм роботи; співпраця з міською молодіжною радою та іншими громадськими організаціями;створення світлиці в українському народному стилі; проведення благодійних заходів; створення нових творчих об’єднань мистецьких напрямків.

До слова, сьогодні в установі працює 15 клубних формувань, з яких 6 мають звання «народний» та «зразковий».

Марія Олійчук розповіла про нові творчі проекти, які планує реалізувати, зайнявши посаду керівника палацу культури, наприклад, відновити регіональний фестиваль-конкурс народного, естрадно-сучасного та спортивно-бального танцю «У ритмі танцю» та створити гурток декоративно-прикладного мистецтва для дітей.

 «Маю велике бажання працювати, розвивати мистецтво, опираючись на сучасні новітні тенденції», -зазначила Марія Олійчук.

Одноголосно члени комісії проголосували за призначення Марії Олійчук директором міського палацу культури, яка, до речі, була єдиною претенденткою на цю посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську скоригують тарифи на воду в бік збільшення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити