image
 |  2 2 Липня 2020 | 22:47

На Одещині викрили злочинну групу під керівництвом полковника СБУ

Правоохоронці 2 липня викрили учасників організованої групи під керівництвом заступника начальника одного з відділів Управління СБУ в Одеській області на вимаганні $250 тисяч.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на пресслужбу Офісу генпрокурора.

За даними слідства, співробітник спецслужби організував та керував діяльністю злочинного угруповання у складі не менше чотирьох осіб, учасники якого вимагали у підприємця грошові кошти в сумі $250 тисяч за можливе нерозголошення відомостей щодо обставин загибелі народного депутата, які можуть йому зашкодити.

У випадку відмови від надання коштів, вони погрожували застосувати насильство над потерпілим та його близькими родичами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Азові спецслужби «прикрили» російську ботоферму для інформаційних вкидів

Підполковнику СБУ повідомлено про підозру, до суду готуються клопотання про обрання запобіжного заходу і відсторонення від посади.

Наразі тривають обшуки за місцями проживання фігурантів та у приміщенні УСБУ в Одеській області з метою виявлення і вилучення речей та документів, які мають доказове значення у кримінальному провадженні.

Наразі виявлено та вилучено кілька одиниць предметів, схожих на зброю та бойові припаси, як можливе знаряддя злочину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити