image
 |  5 2 Травня 2019 | 22:31

Вимагання грошей: на Волині в лікарні «просять» заплатити за медичну консультацію (ВІДЕО)

Волиняни скаржаться на схему вимагання грошей у приймальному відділенні Ковельського МТМО.

Про інцидент написала Albina Potapchuk у соцмережі facebook.

"Вчора в тяжкому стані привезла сестру на приймальне відділення Ковельського МТМО. Лікар з приймального відправив в Експрес приймальне....Коротше, знайомтесь ковельчани з новим методом вимагання ваших грошей! Сидить там гарненька дівуля, яка, до речі, отримує зарплату. ЇЇ робоче місце облаштоване недешево за наші з вами кошти (евроремонт, нові меблі,комп"ютер). Вона повинна надати інформацію, як я розумію. В решті вона нам сказала, що сестра безкоштовну консультацію може отримати в поліклініці (тобто з температурою, в тяжкому стані ми мали іти пішки до лікаря), а тепер УВАГА! Якщо ми хочемо отримати консультацію ЛОРа швидко і зараз, то маємо заплатити 240 грн. Я спитала, що це в вас тут є в некомерційному МТМО приватний прийом лікаря? Вона відповіла, що так....

Читайте також: Мені за це не заплатять: на Волині лікар відмовився оглянути хворих дітей

Шановні ковельчани! Коли ви вже перестанете бути баранами і співучасниками кримінальних злочинів в нашій лікарні?! Ця пані просто тупо сидить , як регулювальник. щоб направляти людей платити в касу за послуги, які надаються БЕЗКОШТОВНО!!! Ми скористались своїм правом на безоплатну медицину. ЛОР нас прийняв безкоштовно, надав консультацію в повному обсязі. Консультація проходила 15 хвилин. За це ми мали заплатити 240 грн. !!! Шановна пані "Експрес ВИМАГАЛЬНОГО відділення" Некомерційного МТМО м.Ковель. Чорнозуб Ольга Василівна не мали часу викликати міліцію і відкрити Кримінальне провадження за оціми статтями нижче, але обіцяю, що наступного разу, я знайду час на це", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити