image
 |  153 31 Січня 2024 | 16:16

"Він має закінчити своє існування" - Буданов прокоментував знищення Кримського мосту

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов хоче вірити, що Кримський міст припинить існувати цього року.

Про це начальник ГУР сказав в ефірі телемарафону.

"Палати йому немає чого, він має закінчити своє існування", - відповів Буданов на запитання телеведучих, чи палатиме цей ворожий об'єкт цього року.

"Бавовна (у тимчасово окупованому Криму. - Gazeta.ua] вже не зупиняється понад рік. Те, що її буде більше, - теж правда. Тому що наша промисловість теж нарощує обсяги. Міністерство стратегічних галузей промисловості значно наростило виробництво", - сказав начальник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відклав звільнення Залужного через розголос у ЗМІ

"Якщо б його (президента РФ Володимира Путіна) запитали 24 лютого 2022 року, чи готовий він воювати кілька років, то він би сказав "та ну, ви що". Але є об'єктивна реальність. Неприємні речі, на жаль, стаються для обох сторін", - сказав Буданов.

"Те, що це буде болісно (для Путіна), - ймовірно. Сказати, що його схопить припадок, - це не правда", - заявив начальник ГУР.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити