image
 |  2 25 Грудня 2018 | 21:03

VIP-подарунки Укрзалізниці: на що витратили понад 700 тисяч гривень

Шкіряні портмоне, ручки Паркер, портативні акумулятори для iPhone та USB-накопичувачі ' працівники ПАТ "Укрзалізниці" купили 350 подарункових віп-наборів.

Витратили на подарунки більше як 700 тисяч гривень, пише Експрес-онлайн.

До речі, "віп" цю закупівлю назвали самі залізничники. Працівники філії "Центр сервісного забезпечення" ПАТ "Українська залізниця", які і оголосили конкурс на ці подарунки у системі ProZorro, так його і назвали: "віп-набори подарункові іміджеві з логотипом".

Проаналізувавши тендерну документацію, бачимо, що апетити у залізничників зростають з кожним новим тендером усе більше і більше. Вимоги до подарункових наборів подаємо дослівно:

— Портмоне виготовлене з високоякісної шкіри чорного кольору. На лицьовій частині відтиск із логотипом організації.

— Ручка найвищої якості від престижного бренду Паркер. Матеріал корпусу виконаний із гладкої нержавіючої сталі має хромування, а також гравіровку ПАТ УЗ.

— Портативний акумулятор. Забезпечує зарядку широкого спектру пристроїв включаючи iPhone, iPod, а також смартфони. Стильний чорного кольору корпус із срібним оздобленням.

— USB-накопичувач виконаний в мініатюрному і елегантному стилі. Міцна водо- і пиленепроникна конструкція. У комплект входить зручне металеве кільце для ключів.

— Усе має бути запаковане у подарункові коробки синього кольору з лого УЗ. В середині підкладка з атласної тканини.

На конкурс подалися дві фірми. Проте найдешевшу пропозицію відхили і переможцем обрали ФОП Третяченко Олена Олександрівна, якій за 350 віп-наборів заплатять 748 тисяч 300 гривень.

Як йдеться у відкритих джерелах, підприємиця, яка освоїть майже мільйон гривень, зареєструвала свій ФОП у житловому будинку Києва у звичайній квартирі (навіть не у офісі). Із філією "Центр сервісного забезпечення" у цього ФОП уже підписано три угоди на загальну суму 437 тисяч 890 гривень.

Провівши нескладні математичні підрахунки, бачимо, що вартість одного подарунку — 2 тисяч 138 гривень. Усі набори мають бути у замовника до 31 грудня цього року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити