image
 |  4 1 Жовтня 2019 | 14:26

Випадково поранив ножем іншого, - інцидент біля луцької заправки

У Луцьку, поблизу заправки WOG на проспекті Соборності порізали чоловіка. Інцидент трапився вночі з 29 на 30 вересня, близько 2.00 години.

Інформацію про інцидент підтверлили у пресслужбі патрульної поліції Волині, - пишуть Волинські новини.

Згідно з попередньою інформацією, виник конфлікт між двома велосипедистами та водієм авто.

«Водій повертав на заправку, що поблизу Там-Таму. Виник конфлікт між велосипедистами та водієм. Згідно з попередньою інформацією, один велосипедист завдав удару іншому. Постраждалому надавали домедичну допомогу, на місце викликали швидку допомогу. Усіх учасників інциденту затримали», – прокоментували у прес-службі.

На відео, яке в Інстаграмі опублікував очевидець подій, видно, що на місці пригоди працювало багато екіпажів поліція.

«На місці було 15 екіпажів поліції», – кажуть очевидці.

Однак, як зазначила речниця волинських патрульних Ольги Бузулук, на місці дійсно працювало багато поліції, але не така кількість екіпажів, яку називають свідки різанини.

Вона додає, що на відео з місця інциденту видно, що постраждалий отримав серйозну травму. В чоловіка йшла кров.

Натомість у коментарі ІА Волинські Новини у прес-службі ГУНП Волині запевнили, що чоловік отримав легкі тілесні ушкодження. А різанина трапилася між двома знайомими.

«Як такої бійки не було. Була сутичка між двома знайомими, в результаті якої один із них випадково поранив ножем іншого. Ножове поранення не проникаюче – чоловік отримав легкі тілесні ушкодження. Відомості внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – прокоментували у прес-службі ГУНП.

Зі слів правоохоронців, кримінальне провадження не було відкрито, оскільки постаждалий не писав заяви.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити