image
 |  0 17 Травня 2020 | 11:39

Виплати медикам: Волинська ОДА застрягла в бюрократичній тяганині

Станом на 16 травня потрійну надбавку медикам, які борються з коронавірусом, за березень виплатили більшість областей України. Інші регіони завершать виплату надбавок на початку наступного тижня. Проблеми з виплатою спостерігаються у Волинській, Луганській та Рівненській областях.

Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов на селекторній нараді в Офісі президента України.

За словами Степанова, станом на сьогодні 300-відсоткові надбавки до зарплати за березень залученим до боротьби з поширенням коронавірусу медикам виплатили в повному обсязі 14 областей. Очікується, що решта областей завершить виплату надбавок наступного тижня.

При цьому президент України Володимир Зеленський зазначив, що складнощі з виплатою надбавок медпрацівникам виникли у Волинській, Рівненській, Луганській та ряді інших областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині зростає кількість хворих на коронавірус: у яких районах?

"На Херсонщині всі виплати завершили ще минулого тижня, серед лідерів – і Дніпропетровщина, і Львівщина.

Водночас Волинь, Луганщина, Рівненщина та деякі інші області ще й досі застрягли в бюрократичній тяганині. А треба починати вже виплати за квітень", − наголосив глава держави.

Джерело: РБК-Україна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити