image
 |  13 2 Червня 2020 | 14:52

Випрошують гроші: Волинська єпархія страждає від фейкових сторінок (ФОТО)

Духовенство Волинської єпархії стало частіше заявляти про створення підроблених (фейкових) сторінок у фейсбуці, через які злочинці просять гроші від їхнього імені.

Про це Волинська єпархія ПЦУ інформує на сторінці у facebook.

"Такі дописи на початку року вже були на сторінках військових капеланів. А нині з'являються знову в інших священників. Зловмисники створюють фейкові сторінки для виманювання коштів на різні потреби, але особливо прикро, що нібито для потреб українських воїнів. Вони надають номер телефону, який просять поповнити.

Душпастирі закликають до обережності, перевіряти достовірність інформації. Священнослужителі не здійснюють розсилок для поповнення карток мобільних телефонів, а також банківських карток через особисту пошту, а спілкуються з друзями особисто або подають інформацію відкрито.

Напередодні стало відомо про створення фейкових сторінок протоієреїв Богдана Гриніва та Андрія Сидора (декана Горохівського благочиння)", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерів «за 60» у луцькі тролейбуси не впускатимуть (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити