image
 |  18 17 Квітня 2021 | 20:38

Випускники школи на Волині висадили клумбу на згадку (ФОТО)

На Ратнівщині у селі Здомишель випускники залишили школі на згадку клумбу з хвойниками та квітами.

Випускники школи, які є вихованцями шкільного лісництва, долучились до акції «Озеленення школи», - пишуть у спільноті РАТНЕ / ЗАБОЛОТТЯ - новини та оголошення.

Школа – це наш другий дім, ми – господарі у нім. Школу називають другою домівкою. І це справді так. Адже саме тут ми проводимо велику частину життя. Сюди приходимо малюками, крок за кроком просуваємося сходинками, які ведуть у світ чарівного, прекрасного – у країну Знань. Тут проходить дитинство, юність. Тут ми вчимося дружбі і взаєморозумінню, самоповазі відвертості, тут відкриваються наші душі й серця, вміння бачити прекрасне. І не тільки бачити, а й створювати та зберігати, йдеться на сторінці юних лісівників школи села Здомишель.

Гарно озеленена шкільна садиба є прикладом для озеленення села. Не можна уявити собі будь-якого населеного пункту без зелених насаджень. Вони збагачують повітря киснем, очищають його від пилу, попелу, диму, створюють сприятливі умови для перебування дітей на свіжому повітрі. Добре розпланована, озеленена і впорядкована шкільна територія сприяє естетичному та екологічному вихованню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку бабусі на пішохідному переході не пропустили «швидку» (ВІДЕО)

Вони разом з ініціативною групою викладачів заклали клумбу з хвойників та багаторічних квітів. Хвойні кущі, випускникам учнівського лісництва, залюбки подарувало керівництво ДП «Ратнівське ЛМГ».

«Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка», – сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити