image
 |  4 23 Вересня 2020 | 08:16

Вісім шкіл на Волині перейшли на дистанційне навчання, понад 700 учнів на самоізоляції

Через коронавірусну інфекцію, станом на 22 вересня 8 загальноосвітніх закладів на Волині були змушені перейти на дистанційну форму навчання.

Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр.

Зі слів начальниці обласного управління освіти Людмили Плахотної, нині 726 учнів перебувають вдома на самоізоляції через контакти з недужими на коронавірус однокласниками та вчителями. На повну самоізоляцію загалом пішли 130 класів, два з них у Луцьку.

Всього з початку нового навчального року захворіло 26 учні та 68 працівників шкіл. Випадки захворювання реєструються у всіх районах області, за виключенням Старовижівського району. Зокрема на дистанційну форму навчання перейшли 2 школи у Ківерцівському районі, по 1 школі у Любомльському, Маневицькому, Рожищенському районах та у місті Нововолинськ.

Нагадаємо, минулого тижня через COVID-19 до школи не ходили 1664 учні. На самоізоляції перебували 102 класи. На дистанційному навчанні - 7 шкіл.

Усі класи, які через виявлення інфекції пішли на самоізоляцію, можуть повернутися до школи за 14 днів. Якщо ні в кого з однокласників більше не підтвердиться хвороба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Земельна комісія погодила межі ділянки у Старому місті приватній фірмі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити