image
 |  7 27 Березня 2023 | 23:31

Високі бордюри: у Луцьку скаржаться на відсутність спусків на переходах (ФОТО)

У Луцьку на вулиці Ковельська скаржаться на високі бордюри на пішохідних переходах.

Про проблему пише Дмитро на сайті Відкрите місто, - інформує ВолиньUA.

"Коли народжується дитина, хочеться разом з нею відкривати світ. Якщо є необхідні зручності для цього - ти можеш все, якщо ж ні - ти крутишся в радіусі 500м поруч з будинком. Соромно зізнатися, але ще донедавна й гадки не мав, що відсутність пандусів, наприклад, може настільки обмежити можливості пересування містом молодої мами.

Саме на цьому переході та переході, що поруч дуже велика бровка та відсутній плавний спуск до пішохідного переходу з однієї частини дороги на іншу. Що унеможливлює проїзд маломобільних груп населення та ускладнює спуск дитячого візочка з дитиною до того ж є всього кілька секунд, щоб перейти дорогу. Прошу вжити заходів для безпроблемно та безпечного пересування усім категоріям громадян не залежно від того, чи це людина на візку, чи мама з візочком чи дитина на велосипеді. Проходи, місця перетину пішохідних шляхів/тротуарів мають бути без бордюрів, з похилими з'їздами", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка на робочому місці організувала додатковий незаконний заробіток (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити