image
 |  27 13 Лютого 2023 | 22:31

Вистояти в чергах, вклонитися в три віконечка: як у Нововолинську роздають продуктові набори незахищеним

Аби незахищеним верствам населення Нововолинська отримати продуктові набори потрібно вистояти в чергах, вклонитися в три віконечка, щоб зібрати довідки.

Про це у групі Нововолинськ інфо написала Надія Бельська.

«Вчора, 08.02.2023 р. дізналася, що в каб.101., в будівлі колишнього місьвиконкому, будуть давати продуктові набори для незахищених верст Нововолинської громади. Подумала, як добре, що нарешті згадали про своїх, бо про переселенців постійно дбають. І вражена була почутим...

Шановна влада, хіба це не знущання над простими людьми поважного віку, інвалідами? Чому не показуєте по ЗМІ митарства нещасних, які все життя і здоров’я віддали на благо міста, країни? Переконана, що якщо прийшла людина за допомогою, то їй вона, дійсно, необхідна. І що таке два прожиткових мінімума? Це - проплата за комунальні послуги, а їсти хочеться не лише по вашому графіку: у вівторок та четвер з....Але головне- треба вистояти в чергах. обійти і вклонитися ще мінімум в три віконечка, щоб довести, що ти не слон. Десь за свої кошти зняти копії документів, взяти довідку про доходи, піднятися з паличкою на третій поверх, заплатити 20 гривень за довідку про склад сім ї, декому ще й збігати на біржу теж за довідкою...За день не впораєшся Коли, нарешті, дійдеш фінішу - чекай вердикту- рішення чиновників: дати чи не дати той нещасний продуктовий набір? Яке приниження людської гідності...Слів не вистачає. Та посадіть всі ці служби в одному кабінеті, не мордуйте людей, якщо хоча б краплину совісті маєте! У вас же є списки одиноких, знедолених, малозабезпечених...Привезіть додому, вручіть і погляньте їм в очі...Не жирують, а виживають, доживають...Ви ще "не об їлися гуманітаркою?"Боїтеся, щоб хоча б не передати комусь...Бог все бачить, і кожному із вас віддячить. Не з своєї кишені даєте... Поспостерігайте, що купує переселенець... і простий пересічний одинокий пенсіонер: буханець найдешевшого хліба...і одне яйце... Дехто ходить в магазин. як на екскурсію...Весь світ допомагає, а самі ж бізнесмени країни - ціни до небес піднімають...Отак і живемо...» - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі переселенці отримали допомогу від німецького благодійника

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити