image
 |  7 26 Травня 2021 | 10:08

Волинянки – сеpед пеpеможців конкурсу професійної журналістики «Честь професії-2021» (ВІДЕО)

У вівторок, 25 травня, відбулася 12-та церемонія нагородження переможців конкурсу професійної журналістики «Честь професії», організатором якого є Національна асоціація медіа. Трансляція церемонії відбувалася на Ютубі.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Спецприз за «Найкраще інтерв’ю» для локального медіа дістався Олені Лівіцькій, «Сайт соціальних новин «Перший», за матеріал «Поговори зі мною. Построзмова з Русланою з луцького автобуса з терористом».

Спецприз для локального медіа у номінації «Найкращий репортаж» отримали Олена Лівіцька та Ірина Кабанова, «Сайт соціальних новин «Перший», матеріал «Могила у квітнику».

Як зазначили організатори, цьогоріч за перемогу змагався 61 матеріал-фіналіст у 6 основних та 4 спеціальних номінаціях, а також за 7 спецпризів. Усього на конкурс у 2021 році було подано 812 матеріалів від 500 журналістів із 70 міст.

У кожній із основних номінацій було представлено по 5 робіт, також передбачалися спецпризи для локального медіа.

«ВолиньUA» вітає колег із відзнаками!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дербі через чверть століття: футболісти «Волині» здобули перемогу в матчі з рівненським «Вересом» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити