image
 |  4 13 Червня 2019 | 15:23

Віталіна Макарик презентувала чергове оповідання для підлітків

Нове оповідання, яке увійшло до збірки підліткових оповідань «Ще не в курсі, але…», презентувала журналістка, букблогерка і поетеса з Володимира-Волинського Віталіна Макарик. 

Про це інформує «ВолиньUA».

Його презентація та зустріч з читачами відбулася у міській бібліотеці Володимира-Волинського.

Нове оповідання носить назву «І щоб ніяких поцілунків!». У ньому розповідається про те як дівчинка підліток застає за поцілунками з хлопцем свою старшу сестру. А потім дівчинка свариться зі своїм другом з котрим товаришує з першого класу. Хлопчик намагається її повернути, приносить подарунки, але помиритися з нею не може. І ось старша сестра вирішує їх помирити…

- Бути письменником – цікаво, оскільки у тебе в голові постійно живуть якісь історії, постійно спілкуєшся з людьми і це все записуєш на папері, - зазначила Віталіна та додала, що в підлітковому віці писала вірші.- Коли хочеться писати – треба писати і з це обов’язково у щось виллється.

Віталіна зізналася, що писати оповідання було не зовсім легко, адже деяких речей про підлітків вона уже не знає.

Та загалом у творчому доробку Віталіни Макарик вже є збірка віршів «Риба хоче», ще одне її підліткове оповідання увійшло до збірки «Перше побачення», а оповідання про бабусю є у збірці «Вузлик на пам’ять. Історії та спогади про бабусю».

Після презентації оповідання усі бажаючі могли придбати книгу та отримати автограф авторки і зробити з нею селфі на пам'ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ну, ти не можеш без якоїсь порнографії» або що ТАКОГО в оповіданні Віталіни Макарик? 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити