image
 |  4 21 Листопада 2022 | 15:17

Війна може закінчитись до кінця весни, ‒ експерт

Війна в Україні може закінчитися до кінця весни, але це залежить від того, скільки ще техніки отримають українські військові від західних партнерів.

Адже запасів зброї та техніки у Росії ще дуже багато, сподіватися, що вони швидко закінчаться, не варто. Про це у коментарі 24 каналу заявив військовий експерт, головний редактор Defence Express Олег Катков.

Він нагадав слова головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, який казав, що для швидшого завершення війни українські війська слід підсилювати двома - трьома з'єднаннями. Йдеться не про добровольців, а саме про техніку.

"Дивізія штату НАТО це величезне угруповання з власною авіацією, з власними дронами, до того ж не розвідувальними, а повноцінними ударними. Не треба забувати, що так звані військово-космічні сили Росії досі мають перевагу в 10 разів над Повітряними силами України", – сказав експерт.

За його словами, росіяни нині готові розконсервовувати танки Т-62, Т-55, а якщо буде потрібно, то і ППШ і "трьохлінійки" з часів Другої світової війни.

"Наприклад, вони перейшли до ракет С-300, потім застосували іранські "мопеди", зараз на паузі, але перебуває в зоні ризику, поява іранських балістичних ракет. Знову ж таки, в них немає питання втоми від війни, втоми від втрат. Там уже пішли показові сюжети з "відмовниками", яких почали затримувати просто на камеру", – розповів Катков.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити