image
 |  0 20 Жовтня 2021 | 10:53

Війна: окупанти поранили українського бійця

У середу, 20 жовтня, в результаті ворожого обстрілу на Донбасі поранений український військовослужбовець.

Як повідомляється у зведенні штабу ООС, з початку доби зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню - біля Березового ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї.

"В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїну надали домедичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров'я - задовільний", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що за минулу добу російсько-окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 4 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядає новий ринок неподалік Луцька (ФОТО)

Підкреслюється, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою, українські підрозділи продовжують виконувати певні завдання за призначенням.

Раніше під час візиту в Україну міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Російська Федерація перешкоджає мирному врегулюванню розпочатої нею війни на Донбасі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити