image
 |  2 17 Вересня 2020 | 09:04

Війна за 16.09.2020: окупанти зривали «тишу» під Катеринівкою і Водяним, є загиблий

Упродовж минулої доби, 16 вересня, у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано 2 порушення збройними формуваннями Російської Федерації режиму припинення вогню.

Про це повідомляють у пресцентрі штабу ООС.

«Постріл в бік наших позицій з підствольного гранатомета відмічено поблизу Катеринівки, неприцільний вогонь зі стрілецької зброї – у районі населеного пункту Водяне. Ці вогневі провокації противника не становили загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували», - йдеться у повідомленні.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову втрати: на війні з російськими окупантами загинув боєць Волинської бригади

"На жаль, у районі Новотошківського загинув один український захисник унаслідок необережного поводження з гранатою", - додають у штабі ООС.

Як зазначається, від початку поточної доби, 17 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, вогневих провокацій із боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які дії противника.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити