image
 |  0 15 Січня 2019 | 08:28

Війна за добу 15.01.2019: 12 обстрілів, 1 захисник загинув, двоє поранених

14 січня російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник обстріляв позиції наших військ з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів – поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Чермалик, з великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Тарамчук, з гранатометів та стрілецької зброї – в районі населеного Піски, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Водяне.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування Північ" російсько-окупаційні війська вели вогонь по нашим захисникам з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гладосове, двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Новотошківське, з гранатометів – в районі населеного пункту Кримське, з гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Трьохізбенка. 

Внаслідок підступних ворожих обстрілів, протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення. 

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. 

За даними розвідки, 14 січня, чотири окупанти загинуло та троє отримали поранення. 

Протягом поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог відкривав вогонь з гранатометів – в районі селища Славне та в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" з автоматичних гранатометів – поблизу селища Новоолександрівка. 

Цієї доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не зазнав поранень. 

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню. 

Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити