image
 |  0 19 Листопада 2018 | 08:31

Війна за добу 19.11.2018: 16 обстрілів, жоден військовослужбовець не постраждав

18 листопада 2018 року ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами. 

Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбук.

Російські окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому, ворог 5 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими угодами, зокрема й артилерію. 

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції Об’єднаних сил в районах населених пунктів Жолобок, Новотошківське, Світлодарськ, Травневе, Верхньоторецьке, Авдіївка, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове. 

Окрім того, на опорні пункти наших військ поблизу Новотошківського та Світлодарська противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120 мм. Позиції Об'єднаних сил в районі Травневого окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру, а поблизу Жолобка ще й з артилерії калібру 122 мм. 

У ході бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. 

Від початку доби, ворог, з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, здійснив обстріл наших позицій у районі Жолобка. Втрат не допущено. 

За даними розвідки, протягом 18 листопада 3-х російських окупантів було знищено та ще 4-х - поранено. 

Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити