image
 |  4 21 Листопада 2017 | 06:48

Війна за добу: епіцентр бойових дій змістився на Приазов’я, один захисник загинув

За минулу добу, 20 листопада 2017 року, окупанти 17 разів порушили перемир’я. У відповідь українські військовослужбовці 10 разів придушували вогневу активність противника. У результаті ворожих обстрілів 1 військовослужбовець сил АТО загинув.

Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці у ФБ.

Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-окупаційні війська на різних ділянках лінії розмежування продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних Сил України з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Минула доба відзначилася ускладненням обстановки на Приазов’ї, що на Донецькому напрямку. Ще за світлої пори доби ворог неодноразово вів вогонь із мінометів різних типів та піхотного озброєння по оборонцях Водяного, Павлополя і Чермалика. Із настанням сутінок противник обстріляв із міномету калібру 120-мм захисників Талаківки. Загалом, по оборонних укріпленнях цих чотирьох населених пунктів російські найманці випустили майже 100 мін різних типів.

Також із мінометів 82-го калібру та гранатометів обстріляно підступи до Авдіївки та Новотроїцького.

На Луганському напрямку впродовж доби проросійські незаконні збройні формування з гранатометів вели вогонь у районі Новгородського, з озброєння БМП – біля Луганського, а з великокаліберних кулеметів – неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити