image
 |  2 16 Грудня 2018 | 09:29

Війна за за 15.12.2018: 12 обстрілів, один захисник загинув від кулі снайпера, один – поранений

Минулої доби, 15 грудня 2018 року, російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.

Як повідомляють у прес-центрі ООС, ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Кримське, що на Луганському напрямку, та в районі селищ Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку. 

Також російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Станиця Луганська - на Луганському напрямку, позицій українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, що на Донецькому напрямку та неподалік населених пунктів Чермалик, Гнутове, Лебединське на Маріупольському напрямку. "Внаслідок бойових дій один захисник України загинув від кулі ворожого снайпера, та один військовий отримав поранення", – йдеться в повідомленні. 

За даними розвідки, 15 грудня трьох окупантів було знищено та 8 поранено. 

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ти став у один ряд із Героями УПА, – бойовий побратим Василя Крищука

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити