image
 |  4 14 Травня 2021 | 23:05

Війни із самогонниками на Волині: до села приїжджали знімальні групи телеканалів

Війни з самогонниками у Дубівській громаді Ковельського району тривають.

Про це пише голова Дубівської територіальної громади Роман Троцюк, - інформує Ковель медіа.

Як він сам стверджує, його попередній допис про боротьбу з самогонниками та продавцями розведеного спирту (надалі називатимемо їх одним словом – самогонники) отримав неабиякий резонанс.

У громаду приїздили тележурналісти 12 Каналу та «Аверсу», щоб висвітлити дану проблему.

В гості хотіли приїхати ще три канали та одна газета. Сьогодні до даної проблеми та нашої громади прикута увага не тільки на теренах області, а й всієї України. Проблема є болючою для багатьох громад країни, тому й приходять нам на допомогу ЗМІ, активувала свою роботу поліція (списки самогонників, які ви мені надали, передані в поліцію для використання в роботі). З багатьох сіл приходить інформація, що самогонники пішли в підпілля, придбати алкоголь стає все складніше. Це може бути тимчасове затишшя, тому інформацію постійно поновлюйте для більш ефективної роботи – пише Роман Троцюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька - слідчі дії посеред вулиці: утворився затор (ФОТО, ВІДЕО)

За його словами, до громади завітали кореспонденти телеканалу «1+1». Вони побували в селі Облапи, де спілкувалися з місцевими жителями. Отримали повну інформацію про всіх самогонників, що ведуть свою діяльність в Облапах, почули багато різних історій на тему торгівлі самогоном, провели контрольні закупівлі, що може служити вже доказом для правоохоронних органів.

Сьогодні мирне село Облапи перетворюється в небайдужу спільноту, яка готова йти до кінця, щоб повністю звільнити село від даного негативного явища. Незабаром наших «героїв» побачить вся країна. Давайте будемо небайдужими і ми зможемо побороти разом це зло. Сьогодні продаж самогону – завтра розбиті сім’ї, покинуті та недоглянуті діти, далі одинокі люди, яких нікому доглянути тому, що вони загубили свої родини і ми утримуємо їх в стаціонарних відділеннях за кошти громади. Тільки спільно і до викорінення останнього самогонника з громади потрібно продовжувати боротьбу. Інформацію й надалі про порушників скидайте мені на вайбер 0685622029 або в меседжер – наголошує сільський голова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити