image
 |  0 19 Квітня 2021 | 17:30

Військова істерія Путіна - чи піде українська влада на поступки

У понеділок, 19 квітня, о 21:35 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять найбільш актуальні події та важливі теми, що впливають на життя українців: нагнітання військової істерії Росією та перспективи приватизації державних активів.

У першій частині програми ведучі Павло Казарін та Мирослава Барчук, а також співведучий токшоу, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять військові приготування РФ на кордоні з Україною:

Чи наважиться Кремль на повномасштабне військове вторгнення?

Чи варто Україні розраховувати на дієву підтримку Заходу?

До чого мають готуватися українці?

Чи зможе Україна відбити російську атаку?

Відповіді на ці питання разом з ведучими шукатимуть народний депутат та перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, народна депутатка та співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, міністр закордонних справ України 2014–2019 років Павло Клімкін та заступник секретаря РНБО 2019–2020 років Сергій Кривонос.

В обговоренні також візьмуть участь генеральний директор інформагентства «Інтерфакс Україна» Олександр Мартиненко та засновник благодійного фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега. Скайпом до дискусії приєднається російська журналістка та волонтерка Вікторія Івлєва.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити