image
 |  7 15 Січня 2019 | 20:15

Військові 14 ОМБр змагались у лижних перегонах (ФОТО)

У 14 окремій механізованій бригаді відбулася воєнізована лижна гонка на першість військової частини. Попри рвучкий вітер і холод, учасники змагань бадьоро і впевнено долали визначену дистанцію і з азартом ішли до фінішу!

Про це повідомляє пре-служба 14 ОМБр.

Переможців у лижній гонці визначали як у загальнокомандному заліку – серед підрозділів бригади, так і в індивідуальному, окремо серед чоловіків та жінок-військовослужбовців.

Найспритнішою серед дівчат стала Ірина Данилюк, друге місце в забігу посіла Олександра Карасюк, третє – Марія Разумова. Серед чоловіків найшвидше дистанцію здолав Олександр Клімович, друге місце в гонці виборов Микола Кармалідін, третє - Мар’ян Паращак.

А в загальнокомандному заліку переможцями у воєнізованій лижній гонці стала команда ремонтно-відновлювального батальйону, срібло на змаганнях виборола команда зенітно-ракетного дивізіону, і бронза дісталася команді підрозділу військовослужбовців строкової служби нашої військової частини. Всі переможці змагань були нагороджені грамотами командира 14 окремої механізованої бригади.

Переможці бригадного етапу змагань незабаром захищатимуть честь нашої 14 окремої механізованої бригади в воєнізованій лижній гонці на першість оперативного командування «Захід». Тож тримаємо кулаки за своїх!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урочистої зустрічі 14-ої бригади не буде

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити