image
 |  1058 22 Січня 2024 | 22:31

Військовий приїхав з передової та завітав до учениці луцького ліцею (ФОТО, ВІДЕО)

Військовий завітав до Луцького ліцею № 25, щоб подякувати школярці, яка написала зворушливого листа воїну.

Про це повідомили на сторінці КЗЗСО "Луцький ліцей №25 Луцької міської ради".

"Нещодавно в наш ліцей прийшов несподіваний гість. Сильний та мужній, одягнений у військовий стрій, він шукав дівчину, яка написала йому на передову зворушливого листа. Лист був підписаний так: Катя, 9-Б клас, 25 ліцей, м. Луцьк. Скільки ж тепла та щирості мало бути в тому листі, щоб, попри відстань, холод та випробування війною, виникло бажання знайти адресата й від душі подякувати за підтримку наших воїнів, яким так приємно знати, що вся Україна разом із ними... Військовий чекав зустрічі.. І зустріч відбулася. "Слава Україні!" І дружна відповідь 9-Б класу: "Героям слава!"

Зніяковіла Катя не могла вимовити й слова.. Зворушення, неймовірні почуття.. "Це твій лист?" - військовий показав зігнутий клаптик паперу.. І ось уже дівчина приймає подарунок - український прапор, підписаний побратимами військового. Короткі слова подяки: "Повертайтеся додому, ми чекаємо на Вас!!" Всім сильним та мужнім, хто боронить наш мирний день... Всім тим, за плечима яких - Україна.. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки Волинська ОВА витратила на зарплату голови та його п'яти заступників

Інколи декілька щирих слів, написаних або промовлених вчасно, можуть врятувати життя...

Інколи одна мить може закарбуватися навіки...

.. Військовий поспішав.. У класі побільшало сонця.. Пахнуло мандаринами - дарунком всім дев'ятикласникам... За вікном лютувала зима, а Катя горнулася у синьо-жовтий прапор... Їй, як і всім учням та вчителям, які були у цьому класі, було тепло й затишно... І очі дівчини сяяли щастям.." - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити