image
 |  2 24 Березня 2019 | 22:01

Військовослужбовець розповів про реалії волинської маршрутки, - соцмережі

Автобуси рейсу “Нововолинськ-Київ”, власником якого є Володимир-Волинське АТП – це розбиті еталони, а поїздки – духота та муки.

Про це повідомляє "Буг".

“Дістало!!!!!!! Я уже не п’ятий рік служу у ЗСУ, завжди добираюся до місця служби (Житомирська область м. Новоград-Волинський) автобусом рейсу “Нововолинськ-Київ”, власником якого є Володимир-Волинське АТП.

Приємного взагалі немає, постійно їздять розбиті “еталони” хребет аж болить, поїздка здається мукою, духота та дискомфорт!“, – пише чоловік.

Він також додає, що у післясвяткові дні, коли багато людей, водії з багажника дістають табуретки і садять пасажирів у проході.

“Люди от як можна пускати в рейс 500 км. автобус, у якому тільки мучитися“, – запитує Коля Здрок.

У коментарях до допису додають , що взимку також ще й холодно, а людей возять, як мішки з картоплею.

Мар’яна Витковець: “Не розслабитися, а було таке як їхала з Києва, то ледве доїхали до Луцька. Зупинялися на кожній заправці, водії набирали воду, щоб доїхати, постійно доливали, бо полетіла водяна помпа”.

Наталія Дочева: “Ще коли вдень влітку,то куди не йшло…от взимку без пічки! то триндець. можна насмерть замерзнути….їздила до Києва 13 років так”.

Світлана Шевчук: “Так, це правда. Нас возять,як мішки з картоплею. Важко і незручно….а білет не дешевий. Народ мовчить і терпить…..шкода!”.

Читайте також: На Волині курсує новий автобус

Орися Ференс: “Мала нагоду їхати таким рейсом в серпні 2018 року. Це жах! Також ділилася враженнями. Але нічого не змінилося! Дуже шкода!”.

Жанна Челак: “Це правда, білети дорогі, а комфорту ніякого. Мало того, що на табуретках садять, так перед і після свят, ще й по два білети на одне місце продають”.

Stastna Zanet: “Пишіть скарги, не бійтеся! І чим більше, тим краще! Ліпше зразу у вищі інстанції”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити