image
 |  2 18 Січня 2021 | 23:32

Визначили дату слухання справи щодо поєдинку Швейцарія–Україна в CAS

Спортивний арбітражний суд міста Лозанни (CAS) призначив дату розгляду апеляційної скарги УАФ на рішення УЄФА стосовно зарахування збірній України з футболу технічної поразки в матчі Ліги націй проти збірної Швейцарії. Слухання відбудеться 16 лютого 2021 року.

Про це повідомляє «УНН» з посиланням на сайт УАФ.

Зауважимо, що матч 6-го туру Ліги націй Швейцарія – Україна був запланований на 17 листопада в місті Люцерн. Гра не відбулася за рішенням місцевої влади, так як «ковід»-тести за день до поєдинку показали позитивні результати в трьох українських збірників. Провести повторний тест їм і іншим членам української команди санітарний лікар швейцарського кантону Люцерн відмовився. Навпаки, помістив всю нашу збірну на карантин.

18 листопада в проханні протестувати гравців збірної України швейцарці знову відмовили, як і не дозволили вийти на поле здоровим футболістам. Таких в команді Шевченко було мінімум 13 осіб.

Після повернення до Києва, гравці збірної та представники делегації УАФ пройшли тестування на «ковід» в сертифікованої УЄФА лабораторії. І все без винятку отримали негативні результати.

Нагадаємо, швейцарська влада заборонила проведення матчу Швейцарія - Україна в Лізі націй, який повинен був відбутися 17 листопада. Причиною стали виявлені випадки коронавірусу в складі української збірної.

УАФ та збірні були готові до проведення зустрічі, однак заборона місцевої влади зробила це неможливим.

Згодом з’ясувалося, що усі представники української делегації та команди мають негативні тести на коронавірус.

25 листопада УЄФА присудив Україні технічну поразку з рахунком 0:3.

Як писав УНН, інтереси нашої збірної в Лозанні представлятимуть українські, іспанські та швейцарські юристи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельчанка виборола бронзову медаль на гран-прі Франції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити