image
 |  0 16 Січня 2018 | 12:24

Визначили півфіналістів за право представити Україну на «Євробаченні-2018»

Завершився перший етап Національного відбору-2018 – перегляд заявок і пісень артистів.
Про це 16 січня 2018 року повідомляє сайт «СТБ».
Сьогодні телеканали СТБ та UA:ПЕРШИЙ визначилися з іменами півфіналістів, які будуть боротися за право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Лісабоні. Уже з 10 лютого в прямих ефірах Нацвідбору ми побачимо 18 виконавців:
The Erised
Сергій Бабкін
СONSTANTINE
Kozak System
The ВЙО
Julinoza
Dilemma
KAZKA
Yurcash
Mountain Breeze
Ingret Kostenko
Vil’na
LAUD
Серед півфіналістів також є учасники двох минулих Нацвідборів:
TAYANNA
KADNAY
Pur: Pur
MELOVIN
ILLARIA
За словами музичного продюсера Руслана Квінти, головна відмінність Нацвідбору-2018 в тому, що в складі півфіналістів хлопців більше, ніж дівчат, а всі пісні, які прозвучать в прямих ефірах, – авторські.
За час, поки йшов перший етап відбору, ми отримали понад 1000 заявок. Це говорить про те, як сильно розвивається наша музична індустрія. Я гордий тим, що сьогодні українські пісні набувають абсолютно нового обличчя – сучасного, модного. І саме на якісну пісню ми робили ставку. У ній повинна бути і любов до музики, і сміливе рішення, і обличчя артиста. Неважливо – відомий він чи ні. Ми провели колосальну роботу, щоб взяти найкращих, і я з легкістю можу сказати, що в прямих ефірах глядач почує дуже якісну музику і побачить міцних (не побоюся цього слова) артистів. Особисто я вірю в кожного з них. Більш того, всі пісні написані самими учасниками, немає жодної «спецпокупки» – це мене, як музичного продюсера, дуже радує.

У прямих ефірах Нацвідбору буде представлено близько 16 музичних жанрів, серед яких indi pop, authentic, reggie, house, experiment pop, folks тощо.
Мені максимально хотілося урізноманітнити склад учасників за жанрами і стилями, щоб показати смаки виконавців та їхню творчу складову, – пояснює вибір Руслан Квінта. – Я був доступний для всіх, хто хотів зі мною зустрічатися, обговорювати репертуар і його пошук. А всіх «минулорічників», які подали анкети, переглядав як під мікроскопом; до них у мене були особливі вимоги, про що я попереджав одразу, – це репертуар і новий творчий вектор. І можу сказати, що деякі мене приємно здивували, порадували серйозним підходом і тим, що почули всі рекомендації та якісно підготувалися.

19 січня відбудеться жеребкування, результати якого визначать порядок виступів учасників у півфіналах.
Нагадаємо, що в Нацвідборі-2018 заплановано два півфінали (10 і 17 лютого), в кожному з яких виступлять по 9 виконавців. У фінал, який відбудеться 24 лютого, пройдуть 6 учасників. Переможець Нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Лісабоні (Португалія) з тією ж піснею, з якою він брав участь у відборі.
Телевізійна зйомка Національного відбору пройде в столичному Палаці культури КПІ за адресою: пр-т Перемоги, 37.
Квитки вже у продажу, придбати їх можна на сайті СТБ за посиланням.
Прямі ефіри Національного відбору будуть транслюватися одночасно на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити